2013 m. sausio 6 d., sekmadienis

A BLEC!

viena karta ash perskaiciau straipsni placiajam informacijos vandenyne - internete, kuri nuo daba vadinu placiuoju dezinformacijos, myzalu ir kitokios izvrascienstvos shaltiniu blec. tam straipsnyje kazkoks protyngas ciuvakas (turbut mokslininkas astronomas nahui) parashe kat 2012 bus pasaulio pabaiga nes kaskoks ten asteroidas ar kas do bybys pis i zeme ir razniesiot visus nahui! labai ishsigandau blet nes pagalvojau kad da nenoriu as nudvest. bet po to pamasciau, kad jeigu su manim ir visi kiti nudves tai tada pohui. juk jeigu visi shoktu po traukiniu tai negi vienas butum toks durnas ir neshoktum? nu tai ash tada pagalvojau ir supratau, kad man kaip ir visiems kitiems liko gyventi tik 1,5 metu. per juos turejau pasiekti visus savo uzsibreztus gyvenimo tikslus (t.y. uzkopt i everesta, peshkom apkeliaut visa pasauli, uzdirbt bent 10 milijonu, nusipirkti ferrari, pabaigt sportinio vairavimo mokykla, tapti WRC pasaulio cempionu, igaut karate, dziu-dzitsu, ken-dzitsu, tanto-dzitsu, goshin-dzitsu, aiki-dzitsu, daito-ryu-aiki-dziu-dzitsu ir kiai-dzitsu juodus dirzus, atpyzdinti visus prieshus is savo juodojo sarasho, tapti MMA cempionu ir duoti pyzdy Chakui Norrisui, tapti kosmonautu ir atrasti kvantini bozonu mikroperiodu eigos algoritma bei tuo paciu laimeti nobelio premija). deja per pirmaji pusmeti man nepavyko nei ipuseti i bent viena ish savuju uzsibreztu tikslu. kadangi esu protingas zmogus, tai supratau, kad visu savo tikslu per likusi laikotarpi (1 metus) pasiekti tiesiog nera imanoma. aisku galejau laisvai pasiekti bent viena ish tu tikslu, bet vienu ash sotus nebusiu, viskas arba nieko. ir jeigu jau nieko tai nieko. na ir tada ash nusprendziau, kat jeigu jau gyventi man liko vos metai, tai bent pagyventi reike axujienai. ir dejes pyzdu ant visko emiau tiesiog linksmintis. alkashintis, narkashintis, pyzdintis, geiminti, trolinti ir t.t.
uztrolinau visus saitus, forumus ir pazinciu portalus kuriuose tik buvau, nes jeigu vistiek nudvesi tai viskas tada pohui. vienintelio dalyko kurio nedariau tai nesitarchialinau su bobom, nes dzedajaus kodeksas neleidzia, o beto labai bijojeu uzsikrest kokianors zaraza kaip kad pvz ziv. nes juk pasigausi ziv ir pyzda bus. nu ir ka dar as ce geresnio padariau? a tiesa pasiunciau nahui sava virsininka ir palinkejau jam uzsikrust ir uzsiciulpt beigi pyderu ishvadinau, o visus sava turetus pinigus na lieva i na prava ishsvaisceu. pragereu, prabalevojau, benzo pyliau ir varinejeu su sava tajota an greicio, blet baudu prisirinkau uz greiti daxuje ir taip skraidzeu kol neateme teisiu, o ir kai ateme tai be teisiu poxui skraidziau toliau. ir gyrtas irgi skraidzeu. blaivas ishvis beveik nebuvau ta laikotarpi, tik linksminausi, net i skolas ilindau, bet kai vistiek netrukus mirsi taigi poxui. gatve blet gyrtas kai eidavau jeigu tik man nepatikdavo koks loxas be bazaro pisdavau i snapa. jeigu tik kas patikdavo ta nusipirkdavau, pinigu neskaicevau, jeigu pritrukdavo tai paimdavau paskola is kito banko blet :DD karta su pazystamu ciuvaku, buvusiu kaimynu, nusprendem nauja pramoga ishbandyt - pashaudyti i zmonis :D kaip per GTA. nusipirkau pora piztalietu, bo leidima ash turejeu ir viena nakty ishlindom i nuoshalesni kaima - kaishiadoris. ir ten pradejom shaudyt visus padret :D bobas, diedus, loxus, ambalus, shliuchas, vaikus, blet betka. a tie tik zviege, bega, rekia kaip buivolu banda pleshruna pamaciusi, visi kaip vienas. tokiose situacijose visiems jau buna poxui kas kiek pinigu turi ir kas koke mashina vairuoja, visi tampa vienodais buivolais su vienodu intelekto koficijentu. bet labai greitai aras atvazevo tai teko ish ten pyzdint per miskus ir laukus, kad nepastebetu, nes butu nupyle mus naxui :D bet buvo linksma.
per tuos metelius likau be nieko. netgi savo mmoshkese viska prapisau PvPeshkese. ir forumuose mane visi uzminusavo. "bet koks man pisalas jeigu vistiek jau netrukus nudvesiu, juk arteja pasaulio pabaiga" - masciau ash tada... bet dabar, kaip po metu neblaivybes pagaliau ishsiblaiviau ir atsikvoshejau... apsidairiau ir nesuprantu wtf? 2013? kaip ce taip? :D e rimtai, kaip ce taip??? tai ka ...ne pasaulio pabaiga? taigi turejo but pasaulio pabaiga. gruodzio 21 diena ar kada ten?? priesh shventes taigi turejo buti. e, jobanywrot kaip ce gali buti taip????? tai kada tas asteroidas pis i zeme??????? e blet nejuokinga....

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą