2013 m. sausio 7 d., pirmadienis

ishtikimybes receptas naxui

sheis laikais musu visuomene kencia nuo didziules negandos vadinamos neistikimybe. shiuolaikiniai vyrai nuolatos eina na lieva, ko pasekmeje ishskiriamos sheimos, sugriaunami likimai *cry*. daugelis bande atrasti buda kaip tai sustabdyti, bet deja dar nei vienam nepavyko. budu paprasciausiai nera. todel reikia imtis drastisku priemoniu.

jus pajutote potrauki svetimai moteriai? jus suprantat, kad jos pisti negalima, jus nenorit sugriauti savo sheimos, kuria taip ilgai ir kruopsciai kurete, taciau bybys jus veda na lieva? jus tikites ,kad zmona nieko nesuzinos ir tai bus pirmas ir paskutinis kartas? klystate. zmonos yra landzios ziurkes ir jos visada suzino. visada. jos tai tiesiog uzuodzia! beto, kai jau pradesite ait na lieva tai ir eisite ten iki grabo lentos, kelio atgal nebebus. todel jus, kaip tikras vyras turite tam uzkirsti kelia kol dar nevelu, turite zengt ryztinga zingsni ir imtis drastishku priemoniu! kaip atsakingas vyras ir tevas jus turite... nusipjaut byby!

nurimkite, tai visiskai neskausminga procedura ir ja galite atlikti netgi namu saligomis. zinau, ka galvojate, jus mastote "bet man dar reikalingas bybys!". gerbiamasai, jus klystate! jums nebereikalingas bybys. jusu zmona yra sena, nebegrazi, per visus galus atpista karve, kurios jus jau tikrai nebepisit. ji dar greiciausiai ir po gimdymo ar net keliu. jos nuo gimdymu sudraskyta smirdanti pyzda nebegali buti eksplotuojama. galu gale prisipazinkite sau, kad jums nuo jos seniai nebestovi bybys, nes ji jus jau uzpiso. jau nebeziurite i ja kaip i moteri kuris laikas, todel naturaliai prieiname prie isvados, kad bybys jums nuo shiol gali buti reikalingas nebent pisant kitas bobas. o juk tai yra neishtikimybe! ejimas na lieva! taigi, jeigu jus, kaip tikras vyras, ishtikruju nenorite sugriauti savo sheimos ir eiti na lieva, vadinasi bybys jums nebereikalingas. prieshingai, jis jums zalingas (tiksliau ne jums ,o jusu sheimos gerovei)! taigi, jus turite zengti shita zingsni vardan savo vaiku ateities!


taigi, kaip tai padaryti namu saligomis:

jums reikes: shvaraus ranksluoscio, ashtraus peilio, medinio padeklo, puodo vandens, stipraus siulo, stipraus alkoholio, tvarsciu, markerio, linijuotes ir dujines virykles.


taigi, pirmiausia uzvirkite puoda vandens ir imerkite i ji peili. peilis turi buti sterilus. geriausia ir pats gerai nusiplaukite rankas priesh shia procedura. padekite byby ant padeklo. su linijuote atmatuokite 3cm nuo bybio ishejimo ish kuno ir uzhzhymekite markeriu. jus negalite visiskai nusipjauti bybio, turite palikti bent 3 centimetrus. supraskite, kad visiskai nusipjovus byby myzhimas taptu labai komplikuota ir sudetinga uzduotim. beto jums tu 3 cm reikes tam ,kad siulu uzverztumet nupjauta byby ir sustabdytumete kraujavima, kuris bus gan intensyvus. i inda ipilkite stipraus alkoholio (geriausia spirito) ir merkite ten byby, kad jis dezinfekuotusi. nesugalvokite merkti bybio i verdanti puoda kuriame katik dezinfekavote peili. karshtas vanduo irgi dezinfekuotu byby, bet tai butu gan skausminga. likusia dali alkoholio ishgerkite, tai bus dalinis nuskausminimas (narkoze). dabar pasideje byby ant medinio padeklo, dezinfekuotu peiliu pjaukite ji pagal markeriu atzymeta "mietke". nusipjove, kuo skubiau stipriu siulu uzverzkite likusius 3 bybio centimetrus, kad sustabdytumete kraujavima. shtai ir viskas, jus katik tapote tikru vyru!


dazniausiai uzduodami klausimai:

1) "netycia nusipjoviau perdaug ir nepalikau tu 3 centimetru, ka dabar daryt?"

na ir kvailys! juk rashiau palikti 3 centimetrus! na dabar ,kad sustabdyti kraujavima teks uzdeginti. pakishkite peili virs ijungtos dujines virykles, ikaitinkit iki raudonumo ir geleztes plokstuma prispauskit prie zaizdos ir palaikykit 3-5 sekundes. tai bus kurkas skausmingiau negu uzverzimas siulu, bet nieko nepadarysi. veliau po shitos proceduros, yla arba vinimi pradurkit ir skyle myzalams ishbegt, nes ji irgi bus uzdeginta. na ir myshit nuo shiol kaip moteris.

2) "kaip veliau tai paaiskinti zmonai? juk ji gali patebet, kad mano bybys kazkurtai dingo"

na, galite pasakyti, kad netekote jo avarijoje arba aviakatastrofoje, arba neatsargiai dirbote su "bulgarke", pjovet malkas ir bybys netycia isivele i pjukla, arba kapojot malkas ir kirvis ishslydes ish ranku nuslydo per byby ir t.t. nu zodziu sugalvokit kokianors atmazke.

3) "o ka daryti su kiaushais?"

o ka tu nori su jais daryti? nieko.

4) "bet kad pas mane tik 3cm ir yra"

o, sunkus atvejis.. tai pjauk viska ir daryk kaip nurodyta atsakyme i pirma klausima.

5) "nusipjoviau byby pagal instrukcija, bet dabar labai isigeidziau vienos tokios moters ir stoga rauna kaip noriu ja ishpisti, bet neturiu su kuo, tai ka dabar daryti?"

bandyk atsiauginti byby ish kamieniniu lasteliu. yra tokia galimybe, kreipkis i specialistus. beto yra ir pigesnis variantas - isistatyt proteza.

6) "ar tai netrukdys man vairuot automobilio?"

ne, tikrai netrukdys. nebent gaza spaudi bybiu...

7) "o pjauti reikia skersai ar ishilgai?"

nu negali tu buti toks durnas, kad nesuprastum, kad byby tau reikia NUSIPJAUT, o ne padalinti i du bybius... skerstai reikia pjaut, o ne ishilgai.

8) "o kai nusipjauni byby, tai ka su juo poto daryt?"

pasikabinti ant kaklo. arba pasidet i bufeta tarp kitu suvenyru.

******
tai va, tikiuosi padejau. sekmes visiems tikriems vyrams!

1 komentaras:

  1. O ką daryti jei esi moteris? :D Spėju ką nors užsisiūti.XDD Dar šiaip geriau galėtum parašyti, patarimą žmonoms kaip susidoroti su k**va kuri nori nuvilioti vyrą :D Ir vyras liktų nesužalotas ir šeima išsaugota :P

    AtsakytiPanaikinti