2013 m. vasario 4 d., pirmadienis

Skalunu dujos nachui

nepritekliu nukamuota Lietuva eilini karta atsiduria ant susinaikinimo ribos! ir vel turim priimti spendima nuo kurio priklausys musu ir musu vaiku ateitis. nuo shio sprendimo priklauso tiek daug, kad joptvajumat' man protu nesuvokiama kiek daug nuo shio sprendimo gali priklausyt!!

ogi pasirodo, kad amerikonai blet eilini karta ikisho nagus ten kur nereikia - shykart i musu planetos motinos zemeles gelmes! viskas butu bemaz kaip ir gerai, jeigu tik durni amerikonai besipisdami po tas jobanas motinos zemeles gelmes nebutu uzshike savo vandens ivairia chemija, dujomis ir kitokiais shudais. bet aishku kogi tiketis ish durniu tautos, argi gali tie durni amerikieciai, katrie net riebalu nuo savo shiknos nesugeba sudegint, padaryti kazka nepashike viso reikalo...

taigi, kadangi tie dalbajobai (vadinkim daiktus tikraisiais ju vardais) yra labai gudrus, tai sugudravo ir nusprende uzuot shike pas save verciau shikti pas kitus. ir aisku jie tam pasirinko maza durna Lietuva, nes kurgi kitur ant svieto tu rasi debilus kurie sutiktu paversti savo krashta shikinyku vardan "axujienu investiciju" ir aukso kalnu, kuriuos kaip visada matysim kaip savo zopa, jeigu ir numes amerikonai mums kapeiku kaip ubagams, tai teks uz tai parduoti siela! butent siela! Lietuvos tevynes siela, geriausia ka turim po shiai dienai - savo brangiuosius neishsenkancius, neikainojamus giluminius tyro gelo vandens klodus! tuos kurie sruva musu shaltiniuose per amzius amzinuosius,  tuos kurie saugo mus nuo saules sukeliamu sausru, tuos kurie musu krashta pavercia zaliu kiekviena vasara, tuos vardan kuriu musu proteviai liejo krauja! jug tai Lietuvos siela, geriausia ka turim! vanduo tai musu brangiausias turtas, tai yra ta substancija kuri ishlaiko mus gyvus ir neleidzia mums ishdvesti kaip kokiems afrikieciams sausros metu! juk afrikoj tai zmones dvese be vandens! o cia kazkas drista 'svarstyti galimybe' isileisti apsishikusius amerikonus, kad jie shiktu i musu brangiausia tyra Lietuvos vandeni!? tuos zmonis reikia teisti kaip tevynes ishdavikus ir sushaudyti!!! negalim parduot savo sielos vardan amerikonishku skatiku ir sunaikinti savo zaliuojancio krashto! negalim paversti Lietuvos amerikietishko toksishko shudo duobe jobanaPYSTVAJUMAT!!!


daba aisku visi tie amerikonai pisa prota ant akiu, kad technologija saugi ir t.t. tai nachuja raz technologija saugi jie sushiko savo vandenis, kad dabar amerikieciu storos kiaules nebegali ish krano vandens gert?! jeigu isileisim tuos ozius jiems butinai atsitiks kokianors avarija jobana ir jie butinai uzshiks musu vandenis savo juodu amerikietishku purvu! ir jiems poxui, nes tai jug ne ju vandenys. blec. o kai tai nutiks kas tada? a? kas tada? ash jums blet tuoj paaiskinsiu, kas nutiks tada:

"vaikai tai musu ateitis" sako visoki dalb... visoki zmones. raz jau jie jusu ateitis (taip butent jusu, bo tikrai ne mano, nes man asmeniskai vaiku turejimas atrodo kaip didziausias pasaulyje shudas, nes mano gyvenimas, ash skaitau, yra pernelyg grazus, kad apkartinciau ji vaikais, kurie blet ishvis yra tiek pat reikalingi kiek amerikietishkas shudas lietuviskam vandeni, bet aisku cia tik mano nuomone, o tai reiskia, kad tai yra melas ir netiesa ir jus gi zinot geriau) tai koki pasauli tai savo "ateiciai" jus paliekat? jus norit blet, kad jusu vaikai gertu chemijos prisodrinta purva? jus norit ,kad jie nesveikai maitintusi chemija apdirbtais produktais? jus norit ,kad jie sirgtu ir dvestu? jus norit ,kad jusu anukai kvepuotu dyzelinu, kuri tu, storas pydare, kiekviena diena ishmeti i atmosfera pro savo 10ties metu senumo grabo glushaka? jus norit, kad jusu vaikai valgytu sintetini maista ir butu silpni? jus norit, kad nieko sveiko ir naturalaus jusu jobanoms atzaloms nebeliktu? tuomet paskubekit ir kaip supisti skeriai nusiaubkit greiciau nachui savo planeta ir palikit tik juoda mazuta, po kuri jusu valkatos vaikai ropos ir dves. nepalikit savo anukams, savo ateities kartoms jobanoms, nepalikit joms kitos isheities kaip tik kolonizuot jobana marsa! uzshikit savo planeta an tiek, kad ji taptu nebegyvenama ir tegul pyzdina jusu vaikai gyvent i marsa ir ten eda uolienas ir sintetika, ishsigimsta, serga, dvese, keikia savo protevius uz toki likima ir nyksta nachui ne tik nuo motinos zemeles, bet ir nuo marso pavirshiaus, nes nachui tokiems apsishikusiems urodams isvis egzistuot, kuriems nieko nera shvento!
shtai kas nutiks jei leisim uzshikt savo vandenis!!!!!!!!!!!

Blogiausia ka dabar galim padaryti tai uztersti savo shventa vandeni. po to jau tik i marsa...













Komentarų nėra:

Rašyti komentarą