2013 m. vasario 14 d., ketvirtadienis

valentino diena naxui

zmones nuolat klausia manes, kodel mane uzpisa valentino diena? na ash ir atsakysiu zmonems kodel taip blet yra. nu reiskia ish principo tai yra eline nezinoma svente, kurios net datos nezinau. suzinau, kad ji atejo tik tais atvejais kaip per televyzariu pradeda pist prota kad "vooo valentynas!" "su kuo shvesit valentyna" ir t.t. jeigu televizariaus neziuriu, tai buna kad sita "neeiline diena" taip ir praeina nepastebeta. nepastebeta kaip visos kitos pseudo sventes, kurios blet nera sventem ir nenusipelno tokiom but. kaip kad visokios uzgavenes, kurias shiemet pamirshau ir praleidau, visokios ten nepriklausomybes dienos ir mindaugo karunavimo dienos ant kuriu man atvirai pasakysiu yra poxui ir nekeliu shampano ash tokiom dienom, o darau kazdienine monotonishka treneruote, po kurios prie puodelio kavos atsipalaidaves geiminu kokinors RPG. tai butu ir tas valentinas jobanas man eiline darbo/nedarbo diena, bet neeeeeeee.... butinai turi kasnors sudrumsti ramybe. butinai kokianors seniai pamirsta drauge, "buvusioji" ar seip kokia valkata atsiuncia man kokinors iki apsipisimo durna esamesa. problema yra ta, kad ish mandagumo jug reike kazka atgal parashyt, bet blet ash niekada nezinau ka man i tokia xuinia atrashyt ir isvis kaip man blet i tai reaguot, tad dazniausiai ir lieku nieko neatrashes, kad ir kaip tai nebutu mandagu. na taciau tai dar nedidzeuse problema, nes didzeuse problema ira ta, kad ta diena ne neimanoma televizoriaus ijungt nes viena shuda rodo. ir dar yra toke kitoke problema, kad kart nuo karto kasnors vis paklausia "su kuo shiemet valentina shvesi?". shvesiu? ne, neshvesiu jobanywrot. jeigu ir svesiu tai su kuo ash galiu ji blet svest? su seima, su broliu, su katinu, nes su visokiom mergom "santikiavimus" baigiau jau labai seniai. tikrai labai labai seniai.

buvo kazkada mano gyvenime toks laikotarpis, sunkus kaip pats pragaras, kuomet turejau kruvas pinigu, bet neturejau laisves ir laiko. o norejosi ir pasportuot ir uzgeimint jobanywrot. ir tuo metu uzsimezge romanas su viena mergina ir isiziebe meile mano shirdy.. nu gerai, tai yra pyzdiozas, nieks ten neisiziebe jokioj shirdi, nes tikri vyrai meiles nejaucia, o tik nora ishpi.. ekhem.. bet tuomet kadangi buvo toks sunkus periodas gyvenime ash turejau karta ir visiems laikams pasirinkt savo kelia. arba valkatauju su kazkokiom mergom ir svaistau savo gyvenima, kurio tiek mazai turejau na lieva i na prava, arba darau tai ka ir turiu daryti. ir ash nemeciau kelio del takelio ir nusprendziau karta ir visiems laikams, kad einu dzedajaus keliu ir mane i prieki varo didzioji Jega. o dzedajaus kodeksas aiskiai sako, kad jokiu mergu tikro kario gyvenime neturi but. jeigu esi karys ar dzedajus ar whatever, tai turi siekti meistriskumo beigi aukstesniu tikslu nei eilinis prasciokas nemastantis savo galva. jug dzedajaus kelias nera lengvas, teks kovoti, zudyti ir mirti kovoje. negali prisirishti prie kazko kas tave stabdys visom prasmem, o ir iki dark saido tik vienas zingsnis, pilna pavyzdziu. ir net nekalbu apie tai, kad visoki valentinai, meiles ir romancai yra shunkelis kuris dazniausiai, kaip taisykle, veda i slykstybes ir izvrashcienstva ir krashtutinai supistais atvejais tai nuveda iki to ,kad "mylimai merginai" perpleshiama shikna ir ishverciami ishgamos parazitai kurie blet seda ant sprando 20ciai metu ir siurbia tavo pinigus, sveikata, gyvasti ir nervus. tada zmogus gyvena tipishka prascioko gyvenima, bandancio sudurti gala su galu ir neturi gyvenimo nes aria dienom ir naktim nes jo mazametis snarglys, matai, uzsigeide kompiuterio. taip savas gyvenimas tampa donate'u vardan kazko kito, kazko kas nesi tu, o jug tai protu nesuvokiama xuinia. butent, ne gyvenimas, o xuinia. taigi protingi zmones, bando ishvengti tokios chrienovos lemties ir neilipti i shuda. tad perspeju visus - vyrai venkite mergu, o mergos, venkite bernu. neilipkit i shuda. neskinkit uzdraustojo vaisiaus, nes nusidejeliu lemtis sunki ir negailestinga. ir viskas prasideda nuo butent tokiu ish paziuros nekaltu xuiniu, kaip valentino diena.


taciau yra vienas dalykas, kurio ash protu nesuvokiu jau daug metu. ash suprantu, kad visokios mergos megsta gaut geliu, svajoja apie pasaku princa ant balto kumelio ir leidziasi i tokios sentimentalios izvrashcienstvos liuna (uztai patinams taip lengva tokiom durnelem pasinaudot. pasivaizduoja pasaku princu, pasako tai ka jos nori girdet, ishpisa ir pabega i uzsieni, o tos rauda augindamos niekam nereikalinga snargli. viena toki princa pazystu btw), bet kada tokiu shudu uzsiimineja vyrai, tai cia jau perzengia visas jobanas ribas.











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą