2013 m. kovo 26 d., antradienis

nuaidejo dyvas ant Lietuvos

taigi taigi stai tatai, eme ir nuejo dyvas an Lietuvos shaleles musu gimtos kuri tokia stai nedidele taciau turi legenda. legenda vardu Remyga! na tos legendos tikri vardai beigi pavardes nenusipelne but vieshinami shitam "garbes" bloge, bet jeigu jus nezinote kas tas Remyga ir apie ka cia eina visa kalba, tai reiskia toliau galite ir neskaityt gerbiamasis skaitove...

na ,o dyvas buvo toks, kad Remyga ,kuris seip neruko, kazkokiam bare ishejo i kiema parukyt ir kol jis ten stovejo ir ruke, nors jis seip neruko, staiga ir netiketai prie jo prislinko kazkokiostai mergos, bobos, o gal net ir bernai. na ir pasak oficialios versijos remyga kazkuriai is ju uz shiknos nugriebe. toji nekaltoji mergele nekaltai atsisuko ir tik norejo klausti ko tasai gerbiamasai is jos nori, taciau remyga nelauktai kai piso high kicka jai i zabtus tai nekaltoji ir uzsiverte. negana to besiversdama dar ir pisosi su galva i asfalta ir laimejo nemokama papildoma smegenu sutrenkima! na, Remyga po smugio apsidaire ir esa pamate ,kad daug liudininku i ji atkreipe demesi, o nekurie ish ju jau ir suskubo milicija kviest, tai pastarasis pasielge taip kaip butu pasielges betkuris sveiko proto turintis individas - dejo i kojas! deja pakeliui ji uzmate pareigunai ir eme stabdyt, taciau pastarasis sugebejo dar jiems ir pasiprieshinti, tad gavo elektros shoko ir buvo supakuotas kaip didelis. na tokia oficiali versija pasak delfio zurnalistpalaikiu.

taigi jeigu jau cia istikruju viskas taip ivyko, nu tai tada, net kaip Remygos fanas turiu pripazint, kad negraziai pasielge Remyga. nu negrazu praeivius spardyti, tikrai negrazu, bet dar prieshtai ir uz shiknos nugriebt tai cia jau virshune, i jokiu remus blet netelpa. nu rimtai. ir jeigu jau viskas ce taip istikruju, nu tai blet tu jobanymat, net gaila nekaltos mergeles, kuria viename forume visiskai nenoredamas izeist isvadinau valkata, bet jeigu jau lenda i vieshuma tai tegul pratinasi buti uzgauliojama, bet visa esme yra tokia, kad shitoj versijoj bent viena detale man atrodo nepakankamai itikinamai ,kad imaciau ir visu tuo patikeciau!

tiesiog ilgamete praktika parode, kad laabai jau retas atvejis kuomet kazkas taip be jokios priezasties ima ir duoda i snuki. o dar ir ish bato. man asmeniskai labai jau sunku tuo patiket, nes tie kurie gauna i snuki dazniausiai pasiprasho ir net neviena karta. ir esu asmeniskai susidures su atvejais kuomes ish paziuros nekaltos mergeles taip konkreciai prashosi i snuki, kad tiesiog sunku neduot. bet jau kada dasiprasho ir gauna gera banke, tai jau tokiom nekaltom dievo avelemis patampa ir verkia kaip ishpistos ant viso svieto ir tevams ir mokytojams ir i milicija nueina paverkt ir jau poto pabandyk tu blet irodyt, kad ta nekalta i snuki papista dievo avele priesh gaudama banke visomis ishgalemis prashesi i snuki ir nepaliko tau kitos isheities. juk nervai tai irgi kartais negeleziniai. tiesa buna ir tokio tipo dievo avineliu berniuku, kurie prashosi, zvenge, prashosi, zvenge, vel prashosi ir vel zvenge, kol pasiekia ta riba kai kazkas juos perpisa, o poto kaip kokios mergaites blet mamai verkia.
blet ,bet su viena tokia nekalta mergele teko turet reikalu man asmeniskai, tai zinot prisiminus gailiuosi ,kad jos takart neperpisau. jau geriau buciau pasitampes po menturas irodinedamas, bet bent jau ant dushios butu buve ramu. na bet ka gali zinot, gal mus likimas dar suves (tikiuosi) kaip prieshus ir dar turesiu proga jai suknezinti snuki i asfalta kaip padare malacius Remy.. ne. ne, remygos aukos ash nepazystu. gal ji ir nebuvo tokio tipo nekalta mergele. gal Remyga istikruju yra Kauno banditas, marozas, psichas, daunas ir jam ant visko tiek pat pochui kiek ir man? ar net daugiau... ka gali zinot, gal. gal mergina tiesiog ejo, o anas paeme piso ish kojos i galva ir atjunges nugriebe uz shiknos, o tada pamates, kad kazkas mate pasileido begt. ,kad ir kaip noreciau pateisinti Remyga, man to padaryti nepavyks, nes pripazinkim jis 99% yra kaltas. bet kadangi varnas varnui akies nekerta, tai neketinu savo bloge apshikinet Remygos, kaip visi tie shunys delfyje. gerbiau ir gerbiu ji kaip kovotoja, kaip zmogaus nepazystu, bet visiems gali uzplaukti zachodas, visi pridarom gyvenime chuinios ir poto gailimes (o kartais kaip mano atveju - nepadarom ir poto gailimes, kad nepadarem ,kai turejom proga), visiems taip buna. neteisk ir nebusi teisiamas. taipkad poxui. sugis merginai tas snukis ir tos smegenys, o ka Remygai teisesauga padarys dabar tik pats bybys zino. bet Remygos reputacija dabar jau neishtaisomai sugadinta. kaip vienoj istorijoj karta minejau "visos bedos per mergas".


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą