2012 m. liepos 21 d., šeštadienis

G.I.R.L.

mano mylimas mmorpg geimas kencia nuo didziules problemos. jis kencia nuo vadinamuju G.I.R.L.s (Guy In Real Life). tai yra tokios merginos, su kuriom istikruju zaidzia vaikinai. ir dazneusei jos niekam nesako, kad jos vaikinai (o suzinoti to kitais budais praktiskai neimanoma, nes niekada nezinai kas sedi kitapus kompiuterio) ir buna isivelia i meiles romanus su kitais vaikinais, kurie mano kad jos merginos, ir jos juos suvedzioja, tada ismelzia is ju pinigus ir pan. ir tiesasakant tokiu G.I.R.L.s yra daxuja, beveik kiekvienas vyras playeris turi bent po viena 'tranie' characteri. dazniausiai susikuria kokianors cute merga ant shopu statyt. tiesasakant netgi as turiu G.I.R.L characteri, viena toke cute venomancer'e, kuria naudoju kaip shop'ere. bet yra ir tamsioji sito reikalo puse.

karta zaisdamas ta geima, as grindinau su savo zemesnio lygio altu (alt character) ir prie manes priejo tokia elfe archere. as archeres labiausiai megstu tam geime. ju laikysena, unikali customizacija ir sexualus light armorai mmmmm mmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmm!! kaip as jas mekstu. na ir ji man pasiule speciales paslaugas uz atitinkama mokesty. viliojantis pasiulymas, bet neeeee. as zinojau, kad ta archere yra vieno mano pazystamo playerio altas. ir tas playeris yra vyras, su kuriuo mano main'a (main character) siejo prekybiniai reikalai (jis is manes pirkdavo remedy ir materialus ir padarydavo man nuolaida armorams). taigi kadangi as ne koks pyderas tai atsisakiau tos G.I.R.L. paslaugu.

na ir po kurio laiko as landzioju po Archosauro bazara ir matau turtinga ciuvaka, heavy cash shoperi, is prestizinio guild'o, kuriam virsh nickname'o buvo parashyta, kad jis yra tos sexualios tranie archeres vyras! (tame zaidime yra funkcija uz tikrus pinigus nusipirkti wedding pack'us ir apsizenyti su kuomnors). as parashiau tam turtingam piderastychiskam ciuvakui i PM ir paklausiau ar jis zino, kad jo zmona yra jis? jis man atrashe, kad as neteisus ir ,kad ji ir yra ji. tada as ji patikinau, kad ji yra jis ir patariau ,kad turtingas piderastyciskas ciuvakas verciau skirtusi su savo zmona (kuri yra jis) kol dar netapo pyderu, nes poto gali buti per velu. bet turtingas piderastychiskas ciuvakas manes nepaklause.

dar po kurio laiko, mazdaug po savaites, as vel landzioju po Archosauro bazarus ir matau ta sexualia archere, kuri buvo jis, ir kuri man siule savo paslaugas, ir kuri supiso prota turtingam piderastychiskam ciuvakui, kad jis ja/ji vestu. ji/jis tuomet buvo su labai brangiais equipmentais ir ypac galingu lanku su insertintais retais ir brangiais shard'ais. as paklausiau jo/jos iskur jis/ji visatai gavo, bet ji/jis man neatrashe. tada as nusiunciau PM tam turtingam piderastychiskam ciuvakui ir paklausiau ar tai jis jam/jai juos nupirko. ir turtingas piderastychiskas ciuvakas man atrashe, kad taip, tai jis jai nupirko tuos brangius equipmentus. tada as jam priminiau, kad ji yra jis ir palinkejau geros dienos ir nuejau kvestinti.

na ir praejo dar trys savaites ir turtingas piderastychiskas ciuvakas issiskyre su sexualia archere, kuri buvo jis. kai turtingas piderastychiskas ciuvakas pagaliau suprato, kad jo zmona yra jis, kilo neispasakytas skandalas, kuris nuaidejo per visa serveri! pora dienu visas world chatas kalbejo vien tik apie tai. girdejau, kad turtingas piderastychiskas ciuvakas issvaiste apie 7 milijonus in game valiutos ant tos/to G.I.R.L. neskaitant realiu pinigu kuriuos jis isleido ant vestuviu funkcijos zaidime! turtingas piderastychiskas ciuvakas buvo nejuokais apipistas ir sexuali archere, kuri buvo jis, is to gerai pasipelne.

praejo dar trys savaites ir turtingas piderastychiskas ciuvakas vel vede sexualia venomancere, kuri buvo demesio istroskusi ir pasiputusi world chat dramaqueen. kazkada as su ja, kai dar buvom noob'ai, priklausem vienam guildui. ir lankiausi to guildo saite ir ten ji buvo idejusi savo real life nuotrauka. ir as zinojau, kad uz tos lieknos, seksualios venomanceres avataro slypi stora ir negrazi amerikiete. ir tas turtingas piderastychiskas ciuvakas ja vede... as jam tada vel parasiau i PM ir ispejau turtinga piderastychiska ciuvaka, kad jo zmona yra stora ir negrazi ir, kad jis verciau su ja skirtusi, kol nevelu. bet jis ir vel manes nepaklause ir paprase manes nuo jo atsipisti. nezinau.. kai kurie zmones taip nuproteja del kompiuterines siknos......

praejo vos pusantros savaites ir turtingas piderastychiskas ciuvakas ,neatlaikes sunkaus zmonos characterio, issiskyre su ta liekna, sexualia venomancere, kuri realybeje buvo stora ir bjauri amerikiete.

po to karto daugiau turtingo piderastychisko ciuvako online nebemaciau. visi galvojo, kad turtingas piderastychiskas ciuvakas mete geima, taciau veliau pasklido gandai, kad realybeje turtingas piderastychiskas ciuvakas neatlaikes tokiu gyvenimo smugiu nusizude....

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą